Staffi Jun Attack – Meel Gezondheid

  De positieve zomer, koude noedels, koude noedels, vanwege de verfrissende smaak, laten we leren over de grondstoffen – meel van afgewerkt voedsel.

  Meel is niet meer wit, hoe beter waarom er een gele bloem is, maar sommige maar wit? Dit moet van zijn "Original" – tarwe zijn.

Tarwe bevat ongeveer 67% van het witte zetmeel, 7-18% geel eiwit en 1-2% vitamine en gele mineralen.

Dat wil zeggen, tarwemeel is meer wit, hoe hoger het zetmeelgehalte. Bovendien heeft de verwerking van meel ook invloed op de kleur van het eindproduct. Als oververwerking, de granen, plakpoeder, kiem, kiem en kiem worden gepeld, en links is slechts een ventrikel met een hoog zetmeelgehalte, dan is de meel van meel wit, maar dit zal ook de meeste voedingsstoffen verliezen. De vitamine B is verloren aan ongeveer 60-80%, en de voedingsvezel zal ook veel verliezen. Langdurige consumptie van parenterale gezichten kan gemakkelijk ondervoeding veroorzaken.

Daarom is het meel geen beter wit. Het verleden wordt uitgespoeld "lijm", en er is een video van "Qingshui Washing Board" op het gluten, en de noedels in de video worden na het wassen gewassen, dus "Noodle voegt weekmaker toe. Of rubber, eet meer, een gerucht.

  Deze viskeuze stoffen zijn echter niet rubber, maar een gluten. Tarwemeel en noedels, knoedelhuid en andere tarwemeelproducten, indien gewassen met water, de zetmeel en wateroplosbare ingredi?nten zullen vertrekken, en er is een gluten, dat viskeus, langwerpig en onoplosbaar is in water. Het gluten is het "skelet" van de noedels en het hoofdingredi?nt is eiwit, voedzaam.

  Meel eten tips opslaan bloem in de zomer, moet in droog, geventileerd worden geplaatst en direct zonlicht vermijden.

Wanneer het is gemaakt, na de benodigde bloem, moet het strak zijn, het tij voorkomen; voordat u de bloem gebruikt, let op of de bloem cake, insecten, geur, etc. bij het maken van een koud oppervlak zal zijn, is het noodzakelijk om af te koelen is Met koud water. Noedels, het is het beste om geen kraanwater te gebruiken, dus niet om geen slechte maag te eten; wanneer u een gezichtsproduct koopt, wilt u een gewone kanaalverkopen kopen en het volledige gezicht verpakken.

Voor kant-en-klare broodjes, gestoomde broodjes, gebak, etc., wordt het aanbevolen om terug te kopen en vervolgens verder te eten.

  Bron: Xinhuanet Guangdong Channel uitgebreide Shenzhen Market Supervision Administration. De foto komt dagelijks van Peking Youth (Editor: Wu Men).