Russische Black Sea Fleet "Essen Navy zal" bange luchtverdedigingsoefeningen

  Xinhua News Agency, 7 november (Reporter Yan Pengyu) Volgens het nieuws dat is vrijgegeven op het 7e van het Russische ministerie van Defensie, de Russische Zwarte Sea Fleet "Essen Navy" Fregat voltooide de bescherming van het Krimschip van gesimuleerde denkbeeldige vijandelijke cluster aanvallen de boren.

  Volgens het nieuws ontving tijdens de oefening het commandocentrum van de Black Sea Fleet een bericht dat naar de Krim-richting van het schiereiland Krim.

De FRIGCY-schip "Essen Navy" is snel de garantie ingevoerd na ontvangst van het vijandige vlak dat vanuit het opdrachtcentrum van de vloot is verzonden en vervolgens vernietigd met behulp van de luchtverdedigingsraket.

Het bericht noemde de specifieke tijd van deze oefening niet, maar er werd gezegd dat de oefening werd uitgevoerd in overeenstemming met het gevestigde bestrijdingsplan van de Black Sea Fleet.

  De "Essen Navy zal" fregatten "om vijandige watervaten en schepen, onderzee?rs en grondfaciliteiten te vernietigen, patrouillemissies uit te voeren en offshore-routes te verdedigen. Het is uitgerust met een Universal Vertical-uitzendinrichting van 3C14-type die een "Calibre" "缟 Agaat" en "Zircon" raketten kan verzenden.

  Volgens Russische media-rapporten, de "Porter" Destroyer van de apparatuur Cruise Raket en de "Whitney Mountain" -commandant van de Zesde Fleet van de VS Navy in de nabije toekomst. De Russische verdediging 2 november meldde dat de inzet van de Russische Black Sea Fleet Shipping Surva Missing Fire Bronze Surva Missing Brander in het schiereiland Krim maakte een oefening, het simuleren van het meeslepende wateroppervlakschip ging de scène van de Zwarte Zee?n in, die het vernietigde. Volgens de Russische minister van Defensie, zei Shaoju dat het Russische leger het Amerikaanse oorlogsschip in de Zwarte Zee nauwlettend volgt, laat nooit provocerend gedrag toe. (Editor: Liu Ye Ting, Cui Yue) Delen Laat meer mensen zien.