SANBU: Landbouwtechnologie Training Total Service Masses Promotions

In de afgelopen dagen, het landbouwgebied Sansu County landbouwgebied gecombineerd met de geest van het 13e partijcongres van de provincie en de praktijk van "Ik doe praktische dingen voor de massa’s", en vestigde het team van de agrarische technologie om te settelen tot verschillende Steden (straat) Industry Bases. Velden, uitvoeren "Point-to-point" om technologie te verzenden, versturen materialen, enz., Volledig bevordering van de herfst en de winter, bevorderen industri?le besparing, boereninkomen.

In Zhou Wei Town Wuxi begeleidt de landbouwkundige technicusdeskundigen de dorpelingen om de dorpelingen door de scène te pakken, en de bodembehandeling, tarwebras wordt gebruikt, bodemsmesting, zaaitechnologie, versterking van de winterbuizen..

Op dit moment hebben de Villagers Weishi Chun Family ook 7-mu-velden die tarwe zaaien, en hij ontvangt de tarwezaden. Ik hoorde dat er een landbouwtechnicus is om de tarwe die zaaide te begeleiden. Toen ik naar de trainingssite kwam, ben ik " Neem de fietscode "voor de eerste keer. Layd de fundering.

"Dit jaar heb ik 7 hectare tarwe, 4 hectare raapzaad, is een overheidssubsidie, kunstmest wordt ook gesubsidieerd en de instructeurs leiden ook de aanplant, en ons jaarinkomen heeft ook goed geworden.

"Sinds het binnenkomen van de herfst en de winter, hebben de landbouwgebieden van de provincie actief het 13e partijcongres van de County" stabiele landbouwstichting, garanderen van voedselzekerheid en het stabiliseren van belangrijke levering van landbouwproducten, en houdt resoluut de voedselveiligheidsveiligheid. De technische backbone en 7 technische serviceteams van verschillende bedrijfsstations naar de steden (straten) om actief meer dan 20 soorten landbouwtechnologie-training uit te voeren, zoals tarwezaden, verkrachtingsplanten, gele perziken, theewintermanagement en de herfst en de winter distribueren Voor de dorpsbewoners. Meer dan 30 ton landbouwbronnen, centraal, provinciaal, strenge boerenbeleid, mobiliseren de cultivariteit van de ontwikkelingsindustrie van boeren, bevorderen de ontwikkeling van plattelandsontwikkeling, consolideert de resultaten van armoedebestrijding en help landelijke dorpen . "Dit jaar na het landbouwplandbureau, organiseerde ons landbouwplichtige bureau 7 serviceteams aan de steden (straten) om de technische begeleiding van de herfst en de winter uit te voeren, en momenteel het seizoen grijpen om frambozenzaaitjes, tarwe, wij, wij zal alle uiteinden van 15 november planten. "Yang Zhongqi, het landbouwstation van de landbouw landbouwgrond, Yang Zhong, zei: (Lu Dalin, Zhang Wei) Bron: (Editor: Gu Lanyun, Chen Kangqing) Delen Laat meer mensen de aanbevolen lezen zien.