Russische media: Russische herdenking Dostoevski 200ste verjaardag

Op 12 november, volgens Tasshief, werd Tasca gemeld op 11 november, de lokale tijd van Russische president Poetin werd onthuld voor het huis van Moskou Dostoevsky om de 200ste verjaardag van deze grote Russische schrijver te herdenken. Volgens het rapport ligt Dostoevsky House in de oude site van Maria’s Slums. Vóór 1837 woonde Dostoevski in de linkerkant van het gebouw. In 1928 opende het gebouw van het gebouw het Dostoevski-museum, volledig het werk van de schrijver en herstelde de historische scenario’s van zijn hoofdwerk.

Volgens het rapport heeft Poetin de presidentsvolgorde van de 200ste verjaardag van de geboorte van de geboorte van Dostoevski ondertekend, wat de reden is voor de schrijver voor het moederland en de wereldcultuur.

Het rapport zei ook dat Moskou in het 5e Brank National Drama Festival op de 11e tot 14e deze maand zal doen, en alle bioscopen worden op 14 tot 19e tanden weergegeven. Klassieke film aangepast door romans van schrijver.

Naast Rusland, Argentini?, Vaticaan, Spanje, Sloveni?, Frankrijk, enz. Hield ook verschillende herdenkingsactiviteiten. Volgens rapporten werd Dostoevski in 1821 geboren. In de vroege werken zoals "armen", bleef hij een humanistische traditie cre?ren die het lijden van kleine mensen in Goro in Rusland beschrijft.

In 1849 werd hij gearresteerd voor de dood van revolutionaire activiteiten en werd veroordeeld tot hard werken. Na terugkeer naar St. Petersburg in 1859, herwon hij literaire schepping en werd hij de bodem flagner. Russische literatuur moet wortel root in de historische en culturele bodem van het land. Hij cre?erde een beroemd werk zoals "Crime and Penalty" "Intercourse" " Karama Zov Brothers ". Rusland en wereldliteratuur hebben een grote impact gehad.

In 1881 sterven schrijvers.